Játssz Blackjack a legjobb online kaszinókban

Már számtalan cikkel jelentkeztünk a blackjack témakörében, de még egy olyan anyag sem született, amely az online blackjack előnyeit taglalja részletesebben. Ezt a hiányosságot most fogjuk pótolni, mert bizony nem egy és nem kettő érv szól az online blackjack mellett.

LEGJOBB BLACKJACK KASZINÓK 2021

Kaszinó Ingyenes
pörgetések
Összes játék Bónusz Megtekintés
bet365">
értékelés
10/10
No
750+ akár 30,000 Ft. Játssz most!
ismertető

*Csak új Kaszinó ügyfelek. Min. Befizetés 3.000 Ft. Max. 30.000 Ft bónusz. 30x fogadási feltétel (eltérő mértékben számító játékok, asztallefedettség és max. fogadási szabályok érvényesek) a befizetésre és a bónuszra a bónuszegyenleg kifizethetővé tételéhez. Időkorlátok és feltételek érvényesek.

Unibet">
100%
akár 60,000 Ft.
értékelés
9/10
60 500+ 100% akár60,000 Ft. Játssz most!
ismertető
AmunRa">
100%
akár 344,000 Ft.
értékelés
8/10
No
2000+ 100% akár344,000 Ft. Játssz most!
Ismertető Hamarosan
*18+ F. Feltételek érvényesek!

Úgy játszhatsz, hogy megőrizheted az inkognitódat

Online blackjack kaszinók

A Blackjacket milliók kedvelik és játsszák élő és online kaszinókban. Természetesen élőben is nagy élmény a kezdőknek a játék, de ha nyerni szeretnél, akkor neked az online blackjack való. Ennek több oka is van. Egyrészt az élő kaszinóban a többi játékos által keltett hangzavar és esetleges megjegyzéseik és beszólások is belezavarhatnak a játékodba, másrészt számtalan egyéb zavaró körülménnyel kell számolnod. Ezzel szemben az online kaszinók esetében az otthonod kényelméből játszhatsz úgy, hogy az összes zavaró tényezőt maximálisan kizárhatod a játékodból.

Végül, de egyáltalán nem utolsó szempontként fontos megemlíteni azt, hogy rajtad kívül senki sem szerez tudomást arról, ha esetleg nagyot nyernél.

A legtöbb online kaszinóban ingyen játszhatsz

Az élő kaszinókban nincs lehetőséged arra, hogy ingyen kipróbáld a Blackjack asztalokat. Ennek oka roppant egyszerű. Az asztalok száma véges és az a fizető vendégeknek van fenntartva. Az online blackjack asztalok száma viszont korlátlan. Így az online kaszinók nyugodtan megengedhetik, hogy akár több száz asztalt fenntartsanak a játékpénzben, ingyen játszóknak.

Ennek a fontossága abban rejlik, hogy te így kockázatmentesen tudod kipróbálni az összes ismert stratégiát és ingyen tesztelheted le a kiválasztott online kaszinót.

Sokkal jobb bónuszok

Nem lehet egy lapon említeni az élő kaszinók és az online kaszinók ajánlatait. Az online kaszinók sokkal inkább építenek a hűséges, visszatérő játékosokra, mint az élő kaszinók. Ezt jelzi az első befizetési bónusz, a reload bónusz, a hónapközi bónusz, a különböző hűségprogramok és promóciók.

Sokkal kisebb a ház előnye az online kaszinókban:

Minden egyes online kaszinóban egyéni szabályrendszer vonatkozik a kaszinón belüli játékra. Ennek köszönhetően a ház előnye is ennek megfelelően nő vagy csökken. Az biztos, hogy ha valaki minél több paklival játszik, a háznak annál nagyobb az előnye. Ezért érdemes MINDIG mindössze egy paklival játszani, mert így akár 0,13%-ra is le lehet szorítani az online kaszinók előnyét. Ez szinte nem is mérhető az élő kaszinók több százalékos előnyéhez képest!

Mobilitás

Az online blackjacknek a legnagyobb előnye egyértelműen az, hogy a nap 24 órájában és a hét mind a hét napján bármikor játszhatsz. Ráadásul úgy, hogy nem kell végigverekedned magad az élő kaszinóig. Sőt, az online blackjack asztalokat nem csak otthonról, hanem a világ bármelyik tájáról elérheted és nem csak számítógépen, hanem már táblagépen és okostelefonon is.

Mostmár tisztában vagy az előnyökkel és azzal, mennyire megéri online játszani a blackjacket. Ha szeretnéd megpróbálni, itt megteheted a Unibet online kaszinójában.