Nyerő tétrakási stratégiák

Reméljük, hogy kipróbáltad az előző cikkben megismert alapstratégiát. Ez már jó alap a sikerhez, de a megfelelő tétrakási stratégiával tovább növelheted az előnyödet a házzal szemben. Tudnod kell, hogy az alapstratégia kizárólag a megfelelő tétrakási stratégiával együtt használva alkalmazható sikerrel.

LEGJOBB BLACKJACK KASZINÓK 2021

Kaszinó Ingyenes
pörgetések
Összes játék Bónusz Megtekintés
bet365">
értékelés
10/10
No
750+ akár 30,000 Ft. Játssz most!
ismertető

*Csak új Kaszinó ügyfelek. Min. Befizetés 3.000 Ft. Max. 30.000 Ft bónusz. 30x fogadási feltétel (eltérő mértékben számító játékok, asztallefedettség és max. fogadási szabályok érvényesek) a befizetésre és a bónuszra a bónuszegyenleg kifizethetővé tételéhez. Időkorlátok és feltételek érvényesek.

Unibet">
100%
akár 60,000 Ft.
értékelés
9/10
60 500+ 100% akár60,000 Ft. Játssz most!
ismertető
AmunRa">
100%
akár 344,000 Ft.
értékelés
8/10
No
2000+ 100% akár344,000 Ft. Játssz most!
Ismertető Hamarosan
*18+ F. Feltételek érvényesek!

A Martingale tétrakási stratégia:

A Martingale az egyik legrégibb és legegyszerűbb tétrakási stratégia, amelyet éppen ezért rengetegen alkalmaznak. A kezdőket is ezzel a stratégiával ismertetik meg. A gond csak az, hogy a legtöbb helyen kizárólag erről a stratégiáról írnak, pedig nem biztos, hogy minden esetben ezt a rendszert érdemes alkalmazni. Persze, ennek a stratégiának hatalmas hagyománya van és ezért a köztudatba nagyon gyorsan bekerül.

A Martingale rendszer lényege, hogy a következőt veszi alapul: A Blacjackben (kiváltképp Single Deck játékban) nagyon ritkák a hosszú 10-20 körön át tartó vesztő szériák. Ennek megfelelően amikor egy egységet felteszel és nyersz, a következő körben ismét ugyanazt a tétet rakod meg. Viszont, amikor vesztesz, akkor a következő körben megduplázod a tétet és addig teszel így, amíg vesztesz.

Online blackjack kaszinók

Egy példa a szemléltetéshez:

So your profit will be one unit as soon as you win a round.

Érdemes alkalmazni ezt a stratégiát?

Igen is, meg nem is. Mindenképp ki kell próbálnod, hiszen nem véletlen, hogy ez a legősibb rendszer, de azt tudnod kell, hogy a Martingale elég nagy tőkét igényel a tökéletes működéshez, mert bár nagyon ritka, hogy 10-20 körön keresztül csak veszítesz, de ha ez megtörténik, akkor nagyon gyorsan rengeteg pénzt kell kockára tenned és ne feledd, mindezt mindössze egy egységért. Ez már alapjában nagyon tudja stresszelni az embert és a végén még utoléri a frusztráció is amiatt, hogy összesen 1 egységért izzadt meg ennyire.

A másik hátránya ennek a rendszernek, hogy a legtöbb Blackjack asztalon pontosan meg van határozva a maximális tét nagysága. Egy idő után egyszerűen nem tudnál duplázni, azaz a Martingale tétrakási stratégia alapelve sérülne és te szép kis bukóval zárnál.

A Paroli tétrakási stratégia:

Ezt a rendszert szokták a Martingale ellentettjének nevezni. Ugyanis a Paroliban pont mindent fordítva kell csinálni. Vagyis egy egységgel indítasz, de akkor duplázol, amikor nyersz, nem pedig akkor, amikor veszítesz.

Ennél a stratégiánál a legfontosabb, hogy konkrét és pontos tervvel ülj le az asztalhoz. Határozd meg, hogy hány körön keresztül duplázod meg a tétjeidet, mert jó dolog nyerni, de ha nagyon sok körön keresztül duplázol, akkor könnyen elmehet a teljes profitod egy pillanat alatt és megint felütheti a fejét a frusztráció. Amikor a megállás mellett döntesz nincs más dolgod, mint elölről kezdeni a stratégiát.

Egy példa a szemléltetéshez:

Könnyen leolvasható a példáról, hogy összesen nyertél 14 tétet, majd az ötödik körben ismét csak egy tétet kockáztatsz. Az, hogy hány körön keresztül kockáztatsz, az csak tőled függ. Ha komoly ingadozást is el tudsz viselni (no meg a tőkéd), akkor nyugodtan kockáztass, ellenkező esetben inkább a lassú víz partot mos elvet alkalmazd.

Érdemes alkalmazni ezt a stratégiát?

A rövid válasz erre a kérdésre: Igen! Részletesebben kifejtve pedig azt lehet elmondani erről a stratégiáról, hogy sokkal kisebb tőkére van szükséged a megfelelő alkalmazásához, mint a fent említett Martingale-nél. Valamint Blackjackes körökben ezt a tétrakási stratégiát a többivel összehasonlítva, biztosabbnak, kiegyensúlyozottabbnak mondják. Ha te a lassan járj tovább érsz felfogás szerint éled az életed, akkor a Parolit neked találták ki, Ha szeretsz kockáztatni és szívesen incselkedsz Fortunával, akkor nyugodtan maradhatsz a Martingale-nél.

Az előző két cikkben megismerkedtél a Blackjack alapfogalmaival, a lényegével. A másodikban elsajátítottad a nyerő alapstratégiát majd ezt most a harmadik stratégiai írásban kibővítetted két egymástól merőben eltérő tétrakási stratégiával. Már most többet tudsz, mint a Blackjacket játszó játékosok 90%-a, de lehet ám még ezt fokozni. A következő anyagban megtudhatod, hogy milyen esélye van annak, hogy túlhúzd magad (bust), vagy annak, hogy két egyértékű lapot kapj és még számtalan érdekességgel is szolgálunk.

Egyéb stratégiák: