Online Póker Magyar - Minden, amit tudni érdemes

A póker bónuszok az online póker fontos részét képezik. Az online pókertermek számára ez egy jól használható marketing eszköz, míg a játékosoknak lehetőség arra, hogy a kezdeti időszakokban bankrolljukat növeljék. Az online pókertermek a bónuszokat használjak arra, hogy új játékosokat csábítsanak a magukhoz, és többnyire több száz dolláros, sőt akár ezer dolláros bónuszokat is kínálnak.

Ezek nem készpénzes bónuszok, és többnyire a befizetés méretéhez köthetőek. Például a PokerStars $600-os 100% deposit bónuszt kínál, ami azt jelenti, hogy ha az újonnan regisztrált játékos feltölt 600 dollárt, akkor a pókerterem még $600-t tesz mellé.

LEGJOBB PÓKER KASZINÓK 2021

Kaszinó Ingyenes
pörgetések
Összes játék Bónusz Megtekintés
bet365">
értékelés
10/10
No
750+ akár 30,000 Ft. Játssz most!
ismertető

*Csak új Kaszinó ügyfelek. Min. Befizetés 3.000 Ft. Max. 30.000 Ft bónusz. 30x fogadási feltétel (eltérő mértékben számító játékok, asztallefedettség és max. fogadási szabályok érvényesek) a befizetésre és a bónuszra a bónuszegyenleg kifizethetővé tételéhez. Időkorlátok és feltételek érvényesek.

Unibet">
100%
akár 60,000 Ft.
értékelés
9/10
60 500+ 100% akár60,000 Ft. Játssz most!
ismertető
AmunRa">
100%
akár 344,000 Ft.
értékelés
8/10
No
2000+ 100% akár344,000 Ft. Játssz most!
Ismertető Hamarosan
*18+ F. Feltételek érvényesek!

Ez egy cseles marketing eszköz, amivel arra ösztökéli a játékost, hogy minél többet fizessen be, viszont a pókerterem számára csak akkor jelent többletköltséget, ha a játékos rendszeresen pókerezik. Ez azért van így, mivel az így szerzett bónusz nem kerül egyből jóváírásra a játékos számláján, hanem bizonyos időközönként kap meg belőle részeket, ami többnyire a rake termeléssel egyenesen arányos.

Rakeback

Online póker kaszinók

Ezt fel lehet fogni rakebackként is, hiszen valójában a pókerterem azt adja vissza bónusz formájában, amit egyszer már lerakelt a játékos. Azokban az online pókertermekben, ahol van rakeback, a bónuszok ugyanúgy elérhetőek, és a rakeback mellett ki lehet játszani a bónuszokat is.

A játékosok számára a póker bónuszok főleg a kezdeti időszakban nagyon fontosak, és nagyon értékesek. Egy kezdő játékosnak nagyon jól tud jönni az a bizonyos időközönként kifizetett bónusz, mivel tudja növelni bankrollját. Valójában az történik, hogy amíg a bónuszt nem veszi ki teljesen a játékos, addig nem kell rake-et fizetni. Még pontosabban, amit lerakelnek tőle a pókerteremben azt visszakapja bónuszként, így a kezdeti időszakban nem azzal kell bajlódni, hogy mennyit rake-el, hanem kizárólag a játékra kell koncentrálnia.

Természetesen ez önmagában nem akkora előny, hogy garancia lenne bárki számára a nyereség. Az online pókerben nagyon fontos az állandó tanulás és önképzés. A Magyaronlinekaszino.net töménytelen érdekes és hasznos stratégiai cikkel áll rendelkezésetekre, ahol Kezdő, Haladó és Profi szinteken kínálunk elemzéseket általános, verseny, cash game, omaha és holdem manager kategóriákban.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb információkat az ingyenes pókerről, hiszen sok kezdő játékosnak fontos, hogy úgy tudjon zsugázni, hogy ahhoz ne kelljen pénzt befizetnie. Játékpénz: Ingyen pókerezni és beletanulni a játékba könnyedén lehet, mivel minden online pókerterem kínál lehetőséget arra, hogy játékpénzben kipróbáljátok magatokat. Az ingyen pókerrel a legnagyobb probléma az, hogy sokan nem veszik komolyan és elbohóckodják, így ha játékpénzben játszol, akkor nem ugyanaz a pókerélmény ér, mintha csak egy micro tétes asztalon tennéd ugyanezt.

A pókernek a lényegét a tét adja meg, és ha nincs súlya egy emelésnek, akkor az a játék komolytalanná válik. Ebből kifolyólag mi ebben a cikkben nem is arról akarunk beszámolni, hogy hogyan kell játékpénzben játszani, hanem arról, hogy hogyan tudtok pénz befizetése nélkül is valódi pénzben játszani, és valós szituációkban kipróbálni magatokat.

A Magyaronlinekaszino.net megteremti a lehetőségét annak, hogy akár 0 Ft-ból is bankrollt építs és nyerő pókerjátékossá válj. Innentől persze rajtad múlik, hogy ezt hogyan kamatoztatod, valódi profivá növöd ki magad, vagy csak megmaradsz nyerő hobbijátékosnak.

1

Ingyen póker pénz

Ingyen pókerpénzt nem könnyű szerezni, de nem is lehetetlen. A pókertemek többnyire freerollokkat és bónuszokat kínálnak a játékosoknak, nem szeretnek és csak nagyon ritkán szoktak ingyen pénzt adni, de a Magyaronlinekaszino.net-en keresztül mégis van rá lehetőséged, hogy begyűjts néhány ingyen dollárt.

2

Freerollok

Az ingyenes pókerversenyeket szoktuk freerolloknak nevezni, melyeken pénz befizetése nélkül tudsz elindulni és mégis valódi díjakért küzdeni. Ez nagyon jó lehetőség arra, hogy ugyanolyan izgalmakban legyen részed mintha befizetted volna a nevezést, hiszen minden olyan mint egy valódi tornánál, csak a részvétel ingyenes.

3
Bónuszok

A bónuszok az ingyenes póker szintén fontos része. Ezek többnyire akkor járnak, ha befizetsz pénzt egy pókerterembe, és valódi pénzben játszol. Igaz ilyenkor csak akkor jár a bónusz, ha ténylegesen játszol, sokat, tehát ha befizetsz $100-t és kapsz mellé $100 bónuszt az nem jelenti azt, hogy a számládon egyből $200 lesz. Ahogy játszol, bizonyos időközönként kisebb részletekben kapod meg a bónuszod, többnyire az alapján, hogy mennyi pontot (rake-et) termeltél.

Annak ellenére, hogy ez nem jelent azonnali pénzt, azért jó szolgálatot tehet, főleg a pókeres karriered elején, amikor minden plusz pénzre szükséged van, hogy szilárd bankrollt építs.