Írta: Szöllôs Armand | Frissítve:

Unibet regisztráció - Hogyan hozzon létre egy fiókot

Ez a cikk ismerteti az Unibetnél történő regisztráció lépéseit, és elmagyarázza az Unibet regisztrációs és KYC eljárásokkal kapcsolatos egyéb információkat. Tesztelt folyamatunk segítségével kevesebb mint 3 perc alatt megtanulhatod, hogyan regisztrálj az Unibet kaszinóba. Biztonságos és biztonságos regisztrációs lépések szerepelnek itt egy új kaszinószámlához.

Mutass többet
Mutass kevesebbet
💻 Regisztráljon online 18+ játékosok
♻ Feliratkozási idő 2-3 percig
💌 Ellenőrzés Személyi igazolványok igazolása
👉 Unibet regisztráció Regisztráljon itt

Hogyan regisztráljon az Unibet Casino-ban

Az Unibet köteles betartani a szerencsejáték-engedélyezés szabályozási követelményeit, és ezzel párhuzamosan arra törekszik, hogy a regisztrációt a lehető legegyszerűbbé tegye. Annak érdekében, hogy a regisztráció a lehető legegyszerűbb legyen, az Unibet leegyszerűsítette a végrehajtandó lépéseket. Az Ön kényelme érdekében az alábbiakban közöljük az Unibet regisztrációs lépéseit.

Unibet regisztrációa Unibet kaszinó regisztráció

Unibet regisztrációs feltételek

Az Unibet-számla regisztrálásával Ön és az Unibet között szerződéses megállapodás jön létre, és köteles betartani a szerződés feltételeit. Ebből következően, bárkinek, aki számlát nyit, biztosítania kell, hogy:

  • Adja meg nevét, lakóhelyét és e-mail címét.
  • Ellenőrizze, hogy elmúltak-e 18 évesek és törvényesen jogosultak-e szerencsejátékot játszani.
  • Háztartásonként vagy IP-címenként csak egy számlát nyithat.
  • Egyezzenek bele, hogy nem egy harmadik fél nevében járnak el.
  • Nem szenvednek problémás szerencsejátékosként, illetve nem minősülnek problémás szerencsejátékosnak.
  • Ne helyezzenek el bűncselekményből származó pénzt.

Hogyan tudom ellenőrizni az Unibet számlámat KYC dokumentumokkal?

Az Unibet számlanyitási ellenőrzés és bejelentkezési folyamat a következő lépés, amelyet általában 24 órán belül le kell zárni, mielőtt a számlája teljes mértékben működőképes lesz. Az Unibet verifikációs lépések után az Unibet com bejelentkezési gombon keresztül férhet hozzá a számlájához. Unibet számlájának ellenőrzéséhez az e-mail címére küldött linkre kell kattintania, és meg kell adnia az alábbiak egyikét:

Regisztráció mobil eszközről az Unibetnél

Hasonlóan az Unibet asztali weboldalán keresztül történő regisztrációhoz, az Unibet regisztrációs folyamat a mobil eszközéről is egyszerű, és a szükséges információk is megegyeznek. A regisztráció után választhatod a webes alkalmazás hozzáadását, hogy ne kelljen manuálisan megadnod a bejelentkezési adataidat az Unibet mobil bejelentkezési fülén keresztül. A mobilról történő regisztrációhoz a következő lépéseket kell elvégeznie:

Unibet regisztrációs bónusz

Unibet regisztráció bónusz

Akár az Unibet mobil-, akár az asztali oldalon keresztül regisztrálsz, lehetőséged van üdvözlő ajánlatot választani. Mivel az Unibet kaszinó és sportfogadási platformokat is tartalmaz, a lehetőségek között választhatsz sportfogadási üdvözlő bónusz, kaszinó üdvözlő bónusz vagy pókerbónusz közül. Mivel minden ajánlat más és más, érdemes áttanulmányoznod a feltételeket. Alternatív megoldásként akár teljesen le is mondhatsz a bónuszok áttekintéséről.

Ajánlott Kaszinók Ismertetői

értékelés
9/10
Cashed
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Spinanga
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Quick Win
akár150,000 Ft.