Írta: Szöllôs Armand | Frissítve:

Pokerstars Magyarország - Vélemények és Bónuszok

A PokerStars a világ legnagyobb online pókerterme, percenként induló egy- és többasztalos versenyeivel, valamint számos cash game asztalaival állandó játéklehetőséget biztosít játékosainak. Kiemelkedő játékos jutalomrendszerzével, magas megbízhatóságával és személyreszabhatóságával az egész pókerpiac számára követendő minőséget képviseli.

Pokerstars

ÖSSZESÍTETT ÉRTÉKELÉS: 7/10

 • Bónusz: 7/10
 • Játék változatosság: 8/10
 • Kifizetési módok: 7/10
 • Ügyfélszolgálat: 8/10
 • Biztonság: 8/10
ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ 100% akár$1,500
Szerezd meg a bónuszt
*18+ F. Feltételek érvényesek!

Történelem

A PokerStars a világ legnagyobb online pókerterme

A PokerStars eredetileg Costa Rica-i székhelyű vállalatként kezdte meg működését, később azonban Man-szigetére költözött a kedvezőbb adózási viszonyok miatt. A pókerterem játékpénzes béta verziója 2001 szeptember 11-én kezdte meg működését, míg a pénzes játékra 2001 december 12-én nyitottak meg az asztalok.

A PokerStars messze nem az első online pókerterem volt a piacon, ezért jelentős versenyhátránnyal indult a konkurenciával szemben; különösen a PartyPoker hegemóniája tűnt megdönthetetlennek. Mégis kiváló stratégiával néhány év alatt felküzdötték magukat a pókervilág élére. Jelenleg a PokerStars online játékosainak száma csúcsidőben 150 000-250 000 között mozog, akik évente több mint 1 milliárd dollár bevételt termelnek a pókeróriásnak.

Pokerstars bonus code

100% bónusz maximum $600-ig:

A PokerStars Casino most egy hihetetlen, 100%-os (összesen max. $600) bónuszajánlattal áll elő, amelyet első három befizetésednél érvényesíthetsz. Első befizetésedet követően lehetőséged van 90 napon belül még két befizetésedre érvényesíteni az ajánlatot.

Magyar versenyek:

Továbbra is elérhető a versenysorozat, amit kifejezetten a PokerStars magyar játékosainak szerveznek. Háromféle nyereményalap létezik ezeken a versenyeken: 100$, 150$ és 800$. A legjobb azonban az, hogy ezek a versenyek kizárólag magyar játékosok számára elérhetők. Ez egy remek lehetőség arra, hogy felépítsd a pókertőkéd.

EUREKA Poker Tour:

A közép-kelet-európai pókerélet legnagyobb durranásaként bepromózott EUREKA Poker Tour versenyeire ingyen is ki lehet jutni. A PokerStars versenynevezéseket és több ezer eurós pénznyereményt oszt ki játékosai között. Ezeket lehet nyerni:

Ez az izgalmas, új élő pókersorozat a régió öt különböző országába látogat el, állomásai között lesz Prága, Nova Gorica, Várna, Zágráb és Bukarest is. A versenyek minden állomáson színvonalas helyszínen zajlanak, és Európa legjobb játékosai, köztük számos Team PokerStars Pro tag, például Martin Hruby, Dag Palovic és Toni Judet küzd majd a több százezer eurós nyereményekért.

Minden állomáson rendeznek egy hatalmas nyereményekkel kecsegtető főversenyt és számos mellékversenyt is. Emellett ranglista pontokat is lehet gyűjteni, így a játékosoknak még több lehetőségük van arra, hogy nyerjenek.

VIP Rendszer

A PokerStars által kifejlesztett VIP rendszer minden bizonnyal el fogja nyerni a tetszésed, hiszen a jutalmak igazán neked szólnak majd, személyre szabott ajándékokat nyerhetsz. Az egész pofon egyszerű: Játssz valódi pénzzel és gyűjtsd a pontokat. Ha elérsz egy bizonyos szintet, kapsz egy Ládikót. A Ládikókban pedig a legkülönfélébb ajándékokkal találkozhatsz. Kaphatsz különböző kuponokat, a PokerStars online Áruházban elkölthető StarCoin-okat illetve más, személyre szabott ajándékokat. Összesen hatféle ládikó létezik, minél többet játszol, annál magasabb szintű Ládikót kaphatsz jutalmul.

Az elszámoláshoz kétféle pontot tartanak számon: a VPP-t és az FPP-t. A VPP minden egyes rakelt leosztásban kiosztásra kerül, az FPP pedig az adott szintünknek megfelelő százalékban szorzódik fel, és ezek után kapjuk csak meg. Az alábbi képen jól láthatóak a VIP szintek:

A VPP-k kizárólag a VIP szint mérésére szolgálnak, és nem lehet őket beváltani. Az FPP-nek viszont van értékük, fel lehet használni őket versenyekre való nevezésre, a VIP áruházban kapható termékek megvásárlására, valamint készpénz beváltására is.

Természetesen nem csak heccelésből szeretnénk gyűjteni a pontokat, ezért az alábbi részletes táblázaton tekinthetjük meg, hogy mely szintek, milyen előnyökkel járnak.

Ha valaki már pontosan tudja, hogy mennyit tud játszani egy hónapban, és kíváncsi, hogy az milyen szintnek felelhet meg, akkor a PokerStars oldalán található kalkulátorral pontosan ki tudja számolni, hogy hány VPP termelésére elegendő az előre betervezett játék, és az milyen kedvezményekre jogosít fel minket.

A megszerzett FPP pontokat egy nagyon jól kidolgozott szerint használhatjuk fel: levásárolhatjuk a PokerStars boltban, amelyben hihetetlen széles skálán választhatunk kedvünk szerint az elektronikai cuccoktól kezdve, a könyvek, ruházati cikkeken át, egészen a pókeres kiegészítőkig. Ha valakinek nem erre van szükséges, annak lehetősége van, a megszerzett VIP szintje szerint pénzre váltani a pontjait. Mivel a pókereseket ez érdekli a legjobban, így a PokerStars 2010-ben bevezetett VIP Stellar Reward programja abszolút csemege lehet a számukra. Ahogy az lenni szokott, minél magasabb a VIP szintünk, annál nagyobb értékű Reward Bónuszokat válthatunk be, ezen a két ábrán láthatjuk szinte az összes létező bónuszt.

A készpénz visszatérítés mellett FPP pontjainkat beválthatjuk még versenybeülőkre is, legyen az Steps, WCOOP vagy SCOOP, vagy élő versenycsomag valamelyikére (EPT, APPT, PCA, LAPT, NAPT).

Összességében a PokerStars VIP rendszere már a legkisebb szinteken is jóval többet nyújt, mint egy másik terem hűségrendszere, igaz ott még nem veszi fel a versenyt a rakebackes oldalakkal. Ahol abszolút a vetélytársai fölé nő a világ legnagyobb terme, az a felső szinteken való juttatások, visszatérítések sokasága, elképesztő értéke. Aki szándékozik a későbbiekben High Stakes játékokig eljutni, annak a PokerStars tokéletes választás lehet.

Software és Grafika

Az egyik legkönnyebben és legjobban kezelhető pókerszoftver a piacon. Rendkívül stabil, gyors, könnyen személyreszabható és támogatja a több – akár 10-20 - asztalos játékot. A szoftver folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy kielégítsen minden felszínre törő igényt. Magyar nyelven is elérhető.

Játékosállománya

Semelyik másik pókeroldalon nincs akkorra választék mint a PokerStarson. A játéktípusok: Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo, Stud, Stud Hi/Lo, Razz, 5-lapos drawpóker, 2-7 triple draw, 2-7 single draw, Badugi, HORSE, HOSE és 8-game. Természetesen a versenyek és készpénzes asztalok nagy részén hold’emet játszanak, de az utóbbi időszakban jelentős figyelmet kaptak az Omaha és a 7 lapos Stud játékok.

Átláthatóság

A PokerStars lobby rendkívül könnyen áttekinthető. Fülek segítségével könnyen szűrhetünk a készpénzes asztalok (Hold’em, Omaha, Stud, Egyéb Játékok), a versenyek, a sit&go-k és az események között, ráadásul ezeken belül további lehetőségeink vannak a kategorizálásra. A PokerStars ezenkívül egy külön versenyszűrőt is beépített, mely részletes keresésre ad lehetőséget, játéktípus, limittípus, nevezési díj, pénznem, változat, asztaltípus és állapot alapján. A lobbyban minden versenyről és asztalrol számos adatot ismerhetünk meg – az azonosítószámát, kezdeti időpontját (csak versenyeknél), a játék meghatározását, a játék limitjét, a játék nevezési díját, a játék állapotát és a nevezők számát. Lényegében az összes fontos információ gyorsan elérhető.

Személyreszabhatósága

A PokerStars az egyik legjobban és legkönnyebben személyreszabható pókerszoftver a piacon. A versenyszűrő mellett, a játékosoknak lehetőségük van beállítani a helyi időt – időzónák szerint, saját avatar képet tölthetnek fel magukról és beállíthatják a lobby és az asztalok kinézeteit/háttereit. A játékosok minden ellenfelükről készíthetnek jegyzeteket, visszanézhetik az aktuális leosztásokat és akár teljes leosztás-történetet kérhetnek a PokerStarstól. Ezeken kívül a Beállítások menüpont alatt számos, több mint 20 további opció közül válogathatnak a játékosok profiljuk személyreszabásához.

Pokerstars befizetés módszerek

Befizetés: Visa, Mastercard, Rapid Transfer by Skrill, NETELLER, Banki átutalás, Much Better, paysafecard

Kifizetés: Visa, NETELLER, Skrill, Közvetlen banki átutalás, Banki átutalásos kifizetés

Pokerstars regisztrációs útmutató

Fontos, hogy ezzel kezdd mindenképp a regisztrációt, hiszen lehetséges, hogy már van a böngésződben az adott teremmel kapcsolatosan megnyitott oldal, ami bezavarhat a regisztrációban!

 1. Lépés: Töröld a Cookie-kat a böngésződben és a helyben tárolt fájlokat: Ha Internet Explorer a böngésződ, akkor: Eszközök -> Internet Beállítások, Cookie-k törlése -> OK, Fájlok törlése -> Teljes helyben tárolt tartalom törlése (pipáld be) -> OK
 2. Töltsd le a programot, telepítsd és regisztrálj
 3. A bónusz megszerzésének feltételei:
  • Az első befizetés során használd a STARS600 bónusz kódot.
  • Az új befizetők 100% bónuszt kapnak az első három befizetésükre (max. $600-ig). Így akár három, a feltételeknek megfelelő befizetést is végrehajthatsz 60 napon belül, mindegyik után jár bónusz (összesen max. $600 értékben).
  • A bónuszt $10-os részletekben írják jóvá minden 180 VPP megszerzése után.
  • A befizetést követően négy hónap áll a rendelkezésedre, hogy a szükséges számú VPP-t összegyűjtsd.
 4. Kérjük küldd el a PokerStars nicknevedet (User ID).

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálatot kizárólag e-mailen keresztül lehet elérni, telefonos és élő chates segítség nincs a PokerStarson. Ettől függetlenül az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb ügyfélszolgálat a piacon, az e-mailekre rövid időn belül (általában 30 percen belül) válaszolnak, kérdésünket pedig magyarul is feltehetjük nekik.

PokerStars Egyedi funkciói

A PokerStarson egyedi módon ugyanakkor van minden egyes versenyen szünet, azért hogy a játékosok, ha több tournamenten is részt vesznek egyszerre, akkor egységesen legyen idejük pihenni, feltöltődni. Ez pontosan minden óra utolsó öt percét jelenti.

Ajánlott Kaszinók Ismertetői

értékelés
9/10
Cashed
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Spinanga
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Quick Win
akár150,000 Ft.