Írta: Szöllôs Armand | Frissítve:

5 Line Mystery nyerőgépes játék

Az 5 Line Mystery a Novomatic egyik old-school alkotása, és több szempontból is nagyon hasonlít az 5 Line Multiplayre. Sok Novomatic rajongónak tehát ismerős terep lesz, de ez az új játék mégis tartalmaz néhány eredeti elemet, amelyeket itt bemutatunk.

Maradj velünk, és olvasd el az 5 Line Mystery teljes értékelését, és pillanatok alatt szakértővé válhatsz. Állítson minden esélyt a nagy nyereményekre már a játék kezdetétől fogva, és nézze meg, hová vezetnek a tárcsák.

5 Line Mystery online - Szellem a gépben

5 Line Mystery

Az 5 Line Mystery a klasszikus nyerőgépek képeit használja, hogy a játékosok számára egy régi iskola hangulatát teremtse meg.

Így a játékképernyő egy klasszikus nyerőgép közeli képét mutatja, pörgő tárcsákkal és több oldalsó kijelzővel. A vezérlőgombok szépen el vannak helyezve a tárcsák alatt, és a játék általános érzése könnyed és rendezetlen.

Az 5 Line Mystery nem a külsejével akar lenyűgözni, de a klasszikus játékok rajongói szeretni fogják ezt a visszafogott, lila hátteret és a négyzet alakú gombokat. A nosztalgia garantált, különösen a szárazföldi kaszinók kedvelői számára.

A tárcsák feltekerése

A Novomatic az 5 Line Mystery megtervezésekor nagyon megkönnyítette a feladatodat; a játék alapszabályai valóban nagyon egyszerűek, és pillanatok alatt el fogod kezdeni a játékot.

Három forgó tárcsával állsz szemben, amelyeken egyenként három szimbólum található, és öt rögzített nyerővonal fut rajtuk minden irányban. Az ezeken a nyerővonalakon landoló szimbólumok nyertes kombinációi pénznyereményt juttatnak a szerencsés játékosnak. Előzetesen csak annyit kell tenned, hogy a tárcsák alatt található (+) és (-) gombok segítségével beállítod a következő tétedet, majd a Start gombra kattintva érvényesíted a beállításaidat. Minden egyes nyeremény után extra esélyt kapsz arra, hogy az opcionális szerencsejáték-minijátékkal újra és újra megduplázd a jutalmadat. Kattints a piros vagy a fekete kapcsolóra a tét elhelyezéséhez, de ne feledd, hogy egy rossz tipp egy pillanat alatt elveszi a nyereményedet.

Érdemes kipróbálnod az automatikus játékmódot is, ha a bal alsó sarokban található megfelelő gombra kattintasz. Ezzel robotpilótára állítod a játékot, és hagyod, hogy a tárcsák szabadon pörögjenek. Minden pénznyereményed menet közben a jóváírási összegedben landol, de a dupla vagy semmi mini tippelésre nem lesz lehetőséged, amíg vissza nem váltasz a normál játékmódba.

A jó öreg gyümölcssaláta visszatért

5 Line Mystery nyerőgépes játék

Az 5 Line Mystery a szimbólumkombinációk értékét hangsúlyozza, nem pedig az egyes szimbólumokét a nyereménytáblázaton.

Így azt fogja észrevenni, hogy a három cseresznye, citrom, narancs vagy szilva kombinációk a leggyakoribb, de a legkevésbé értékes kombinációk a játékban.

A nagyobb nyereményekért a szőlőre, a görögdinnyére és a piros hetesekre kell összpontosítania. A tárcsaszimbólumoknak ez a meglehetősen tisztességes sorozata pontosan az, amit a játékosoknak egy régimódi nyerőgépes játéktól várniuk kell, így nincs igazi meglepetés. A dolgok azonban érdekesebbé válnak az 5 Line Mystery különleges funkcióival.

5 Line Mystery - Klasszikus, de jó nyerőgépes játék

A Novomatic fejlesztői, mint mindig, most is úgy döntöttek, hogy néhány extra funkcióval bővítik az 5 Line Mystery-t, hogy egy kicsit jobban inspirálják a játékosokat, és még magasabbra emeljék a tétet.

Először is, egy Joker szimbólum pörög a tárcsákon. Ez a játék wild kártyája, és bármelyik korábban említett szimbólumot helyettesítheti, hogy egyszerre több nyerő kombinációt tudjunk elérni. Továbbá, észrevetted a képernyő tetején lévő Bónusz kijelzőt? Ez minden pörgetésnél változik, de ha egymás után három jokert érsz el, akkor ennyi kredit lesz a tiéd.

A csillag szimbólumok is egy kicsit különlegesek. Győződj meg róla, hogy megpróbálsz három darabot felsorakoztatni belőlük, hogy elindítsd a Mystery Game funkciót. Ekkor hat panelt pillanthatsz meg, amelyeken pénznyeremények jelennek meg. A táblákat ezután megfordítják és megkeverik; maradj éber, és próbálj meg a legértékesebb táblákra kattintani, hogy összeadhasd az értéküket, és az összeget a saját kasszádhoz adhasd.

Az 5 Line Mystery nem az a fajta nyerőgépes játék, amely a műfaj teljes forradalmát fogja előidézni. Ehelyett ez egy klasszikus és hatékony vintage játék, szilárd érvekkel, amely főleg a keményvonalas játékosoknak fog tetszeni.

Ha tehát egy egyszerű és gyors játékra vágysz, az 5 Line Mystery egy a piacon kínált valódi pénzes nyerőgépek közül.