Tíz aranyszabály az online rulett asztaloknál

Az előző anyagokban megismerkedtél a rulettel. Most már pontosan tudod és érted a játékmezőt, a kifizetési struktúrát valamint megtanultad az alapstratégiát is, sőt emellett még jó néhány működő stratégiába is belekóstolhattál.

LEGJOBB RULETT KASZINÓK 2021

Kaszinó Ingyenes
pörgetések
Összes játék Bónusz Megtekintés
bet365">
értékelés
10/10
No
750+ akár 30,000 Ft. Játssz most!
ismertető

*Csak új Kaszinó ügyfelek. Min. Befizetés 3.000 Ft. Max. 30.000 Ft bónusz. 30x fogadási feltétel (eltérő mértékben számító játékok, asztallefedettség és max. fogadási szabályok érvényesek) a befizetésre és a bónuszra a bónuszegyenleg kifizethetővé tételéhez. Időkorlátok és feltételek érvényesek.

Unibet">
100%
akár 60,000 Ft.
értékelés
9/10
60 500+ 100% akár60,000 Ft. Játssz most!
ismertető
AmunRa">
100%
akár 344,000 Ft.
értékelés
8/10
No
2000+ 100% akár344,000 Ft. Játssz most!
Ismertető Hamarosan
*18+ F. Feltételek érvényesek!
Online rulett kaszinók

A mostani írásunkban összefoglaljuk mindazt, amire szükséged lesz a stratégiákon kívül, hogy hosszú távon is nyerő játékos lehess. A rulett a matematika, a szerencse és az érzelem játéka. Rengeteg embert eltérít a helyes stratégiáról a nagy nyeremény ígérete, pedig a ruletten is csak a megfontolt játékosok lehetnek nyerők és nekünk az a célunk, hogy TE közéjük tartozz.

Ehhez nyújtunk most át egy 10 pontból álló szabályrendszert, amelyet nyugodtan nevezhetünk az online rulett aranyszabályainak is.

  1. Bármekkora is legyen a rulett tőkéd, mindig oszd legalább háromfelé. Sose, hangsúlyozzuk SOSE kockáztass egy sessiön-ön belül a tőkéd 1/3-ánál többet. Ha olyan jól megy a játék, hogy a tőkéd 1/3-át megduplázod, akkor hagyd abba aznapra a játékot. Ugyanezt tedd akkor is, ha a tőkéd 1/3-át elbuktad. Naponta maximum egy órát szánj a játékra. Nem érdemes több órán át erőltetni a játékot, mert a végére már biztosan nem az optimális játékodat fogod játszani és több esélye van egy rossz szériának is, ha egész nap a gép előtt görnyedsz. Ha nagyon az elején vagy a játéknak és úgy érzed semmi sem jön össze, akkor egyszerűen válts asztalt.
  2. Minimum akkora tőkével rendelkezz, amely megfelel 500 tétnek. Ez persze csak a minimum. Minél nagyobb a tőkéd, annál kisebb a kockázat. Sose lépd túl a kereteidet. Mindig a tőkédnek megfelelő szinten játssz. Lehet, hogy először kevesellni fogod azt az 1-10 dollárt, amit keresel, de kitartó munkával ez az összeg emelkedni fog.
  3. Olyan kaszinókban játssz, amelyek már évek óta a piacon vannak és gyors kifizetésekkel dolgoznak. Az is előny ha a kaszinónak van élő-chates supportja, vagy legalább segítőkész, email-en elérhető ügyfélszolgálata. A befizetés előtt tanulmányozd át a be és kifizetési kritériumokat, valamint a minimálisan/maximálisan befizethető összeget. Befizetés előtt gondosan tanulmányozd át a bónusz kivételének a feltételeit.
  4. Ha nincsen play-money játékra lehetőség, akkor a legalacsonyabb téten tegyél egy tétet a pirosra és a feketére és már pörgethetsz is. Ebben az esetben ha a nullát pörgeted ki, veszítesz 2 tétet, viszont az összes többi esetben ingyen pörgettél és írhattad fel a számokat. Nagyon fontos, hogy az éles játék előtt tapasztald ki a kaszinót. Ismerkedj meg a rulett asztalaival, a szoftverrel és az esetleges sajátosságokkal
  5. MINDIG az európai-rulett asztalokon játssz! Az amerikai-rulettben a dupla nulla további előnyt biztosít a kaszinónak. Minden egyes alkalommal legyen a közeledben toll/ceruza/papír vagy amire írni tudsz, hogy feljegyezd a tétjeidet és az eredményeidet, hogy később elemezhesd azokat.
  6. Mindig tartsd magad az előre eltervezett stratégiához. Ez persze könnyűnek hangzik, de akkor is így kell tenned, amikor úgy tűnik, hogy nem működik a stratégia. Persze válthatsz, de csak akkor, ha a végére értél az előzőnek.
  7. Ne feledd, hogy bármelyik stratégia, amelyet itt olvashattál nálunk nem biztosít számodra 100%-os nyerési esélyt. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. Amikor úgy érzed, hogy nem megy a játék, egyszerűen csak állj fel az asztaltól, míg amikor megy, esetleg növeld meg a téteket.
  8. Ne legyél függő. Hobbiként tekints a rulettre, amellyel esetleg pár dollárt is kereshetsz. Ne is gondolja arra, hogy ebből élj, mert ahhoz ez túl rizikós vállalkozás és a végén még az örömöt is elveszted benne.
  9. Kerüld az alkoholt és a nehéz ételeket a játék előtt és közben mert ezek csökkentik a koncentrációs képességedet és a logikai összefüggéseket sem veszed észre olyan könnyen. Ugyancsak nagyon fontos, hogy sose játssz fáradtan. Lelassult emberi elmével esélytelen vagy az asztaloknál. Inkább aludj egy jót, hiszen holnap is van nap.
  10. Nincsen 100%-os stratégia. Senkinek ne fizess pénzt jól hangzó e-bookokért legyen szó kis vagy nagy összegről. Ezek a stratégiák működnek, de mint minden szerencsejátékban, Fortuna is kell a sikerükhöz. Ezekkel a rendszerekkel meg tudod növelni a nyerési esélyedet, de ne higgy azoknak a hangzatos mondatoknak, akik több $1,000-os napi bevétellel ámítanak. A rulettel szépen lehet keresni, de mindenkinek az első lépcsőfoknál kell kezdenie és a hetek-hónapok során el lehet jutni egy olyan szintre, ahol már kellemes összegeket lehet összelapátolni.

Ezt a tíz szabályt tartsd be, a már megismert stratégiákkal együtt és akkor szép élmények, komoly nyeremények várnak majd rád az online rulett asztaloknál. Sok sikert kívánunk!

Egyéb stratégiák: