Unibet póker - Élvezd a szórakoztató és biztonságos poker élményét

Online póker
10/10
Unibet
 • Texas Hold’em
 • Omaha
 • Banzai
 • Sit & Go
VERSENYEK
 • Freezeout
 • Multi-buy
 • Freeroll
 • Szatellitek
BÓNUSZ 200EUR Unibet Poker
*18+; Feltételek érvényesek!

Az Unibet Poker 2014. február 19-én indította el saját önálló szoftverét, miután elhagyta az MPN-t - korábbi nevén a Microgaming Networköt. A függetlenné válás lehetővé tette az Unibet számára, hogy a szabadidős, szórakozni vágyó játékosokat szem előtt tartva hozza létre és igazítsa szoftverét.

Mutass többet

Az Unibet 1999 óta jelentős szereplője az online szerencsejátékok világának, és több mint 150 országból származó több millió ügyféllel büszkélkedhet. A póker mellett az Unibetnek van egy forgalmas sportfogadási oldala, kaszinója és még bingót is kínál.

Mutass kevesebbet

Unibet Poker promóciók

Az egyik dolog, ami az Unibet-et kiemeli az ellenfelei közül, a játékosok számára elérhető folyamatos promóciók sokasága. Ezek a promóciók rendszeresen változnak, de többek között a következőket tartalmazzák:

 • Multi Table Tournament ranglisták
 • Különleges pókerrel kapcsolatos küldetések
 • Napi freeroll-őrület
 • Heti sportfogadási freeroll

Az Unibet által kínált játékok

Az Unibet Poker jelenleg No Limit Texas Hold'em és Pot Limit Omaha készpénzes játékokat, sit & go versenyeket (heads-up és ötüléses) és többasztalos versenyeket kínál. Emellett a Banzai, az Unibet Poker által kínált "fast-fold" pókerváltozat, valamint a HexaPro jackpot sit & go játékok is terjednek.

Az Unibet a "Fast Poker"-t is kínálja, amely a "fast-fold" pókerőrületet idézi, ahol a játékosokat új ellenfelekkel egy másik asztalhoz repítik, amikor dobnak, amit megtehetnek, amint meglátják a tartásukat. Ezután az új asztaluknál új zárt lapokat kapnak, ami jelentősen felgyorsítja az akciót, és ennek eredményeképpen sokkal gyorsabban lehet hűségpontokat gyűjteni.

Unibet póker funkciók

Unibet poker magyar

Az Unibet Poker azon küldetésének részeként, hogy a játékosok számára szórakoztató környezetet biztosítson, minden harmadik féltől származó szoftvert betiltott. Ez azt jelenti, hogy semmilyen nyomkövető szoftver - mint például a Holdem Manager és a PokerTracker - vagy Heads-Up Display nem engedélyezett és nem működik az oldalon.

Továbbá, ahelyett, hogy az eseti játékokban a szoftver automatikusan és véletlenszerűen választja ki a helyedet, hogy megakadályozza az úgynevezett "bum-hunting"-ot, amikor az erősebb játékosok a kevésbé képzett játékosok helyére ülnek, hogy megpróbálják gyorsabban megnyerni a pénzüket.

Az Unibet póker játékosai pókeridentitásokat hozhatnak létre, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy naponta akár háromszor is megváltoztassák nevüket és avatarjukat. Ez tökéletes, ha túl gyakran kaptak blöffölésen, vagy ha úgy gondolod, hogy egy ellenfeled megmérettetett téged!

Sok mikro- és alacsony téttel rendelkező készpénzes játékos panaszkodik a magas rake miatt a téthez képest, így az Unibet Poker szembeszállt ezzel a trenddel, és az egyik legalacsonyabb rake-et kínálja az €0,02/€0,04 és €0,05/€0,10-es készpénzes játékokhoz. Továbbá az Unibet Poker automatikusan megfelezi a rake felső határát, ha csak két vagy három játékos vesz részt egy leosztásban.

Ügyfélszolgálat

Az egész Unibet csoport büszke a kiváló ügyfélszolgálatra, és számos lehetőséget kínál azoknak a játékosoknak, akiknek segítségre vagy támogatásra van szükségük.

Van egy könnyen navigálható Súgóközpont, ahol egy átfogó GYIK útmutatót talál. Emellett felhívhatod őket egy ingyenes telefonszámon 09:00 és 21:00 óra között, vagy a Live Chat szolgáltatáson keresztül, amely minden nap 24 órán keresztül nyitva van.

Előnyök
 • A lobby nagyon könnyen navigálható
 • Rendkívül rekreációs játékosbarát
 • A szoftver gyors, sima és jól néz ki
 • Rengeteg eredményt lehet szerezni és feloldani
 • Az élő Unibet Open versenyekre lehet kvalifikálni
Hátrányok
 • Nem választhatsz saját helyet a készpénzes játékokban
 • A versenynaptár nem olyan kiterjedt, mint a riválisoké
 • Minden harmadik féltől származó szoftver tiltott
 • A rajzfilmszerű grafika nem mindenkinek tetszik

VIP rendszerek

Az Unibet Poker hűségprogramja az asztaloknál pókerkihívások teljesítése körül forog. Vannak kisebb és nagyobb kihívások, de mindkettő egyszerű.

A kisebb kihívások közé tartozik, hogy egy adott lapot osztanak ki. A nagyobb kihívások közé tartozik egy bizonyos számú leosztás megjátszása, vagy egy pot megnyerése egy adott tartással. A kihívások teljesítéséért a készpénzes bónuszok, versenyjegyek és egyebek mellett pontokat is kapsz.

Szerezz 100 000 pontot, és meghívást kapsz egy különleges freerollra, ahol Unibet Open csomagokat lehet nyerni. Ha bármelyik negyedévben elérsz 500 000 pontot, akkor igényt tarthatsz egy egyéni avatárra, amelyet az asztaloknál megjeleníthetsz!

Unibet póker alkalmazás

Unibet poker letöltés

A letölthető Unibet Poker kliens legtöbb funkciója megtalálható a mobilalkalmazásban is, többek között:

Unibet poker app letöltés

Az Unibet Poker mobilalkalmazása, amely iOS és Android rendszerű eszközökön érhető el, szinte teljesen megegyezik az oldal asztali alkalmazásával.

Ajánlott poker Ismertetői

értékelés
9/10
PokerStars
$600
értékelés
8/10
888poker
$1000
értékelés
7/10
Betfair
€40