Írta: Szöllôs Armand | Frissítve:

Unibet fizetési és pénzkivételi módszerek 2024-ben

Az Unibet egyike azoknak a bukmékereknek, amelyek különböző lehetőségeket kínálnak, hogy a játékosok könnyedén lebonyolíthassák a számlájukkal kapcsolatos tranzakciókat. Minden joghatóságban összefogott néhány vezető online fizetési szolgáltatóval, hogy a játékosok a kaszinóbefizetéseket és -kivételeket ugyanúgy megtehessék, mint az online vásárláskor.

Mutass többet

A platformon egynél több módszer is aktiválható. Emellett a platform lehetővé teszi, hogy az Unibet kifizetéseknél a befizetésedtől eltérő módszert válassz, amikor az Unibet kifizetéseket végzel. A platformon elfogadott számos valuta egyikében is befizethetsz. Íme néhány népszerű Unibet fizetési mód és tranzakció, amelyet elvégezhetsz.

Mutass kevesebbet

Unibet befizetési lehetőségek és limitek

Az Unibet Magyarország biztonságos, megbízható és gyors fizetési módokat kínál, hogy könnyen és kényelmesen tölthesd fel a játékszámládat és vehesd fel a nyereményeidet.

Unibet fizetési módok

Bankkártya

Visa, MasterCard, Maestro és Entropay kártyákkal tudsz befizetni az Unibet számládra. A minimum befizetés 3.300 Ft, a maximum 4.000.000 Ft. A befizetés azonnal jóváíródik a játékszámládon, és nincs rá semmilyen díj. A kifizetés is bankkártyára történik, a minimum kifizetés 3.300 Ft, a maximum kifizetésre nincs korlát. A kifizetés általában 3-5 munkanapon belül megérkezik a bankszámládra.

E-pénztárca

Skrill, Neteller, Webmoney és ecoPayz e-pénztárcákkal is tudsz befizetni az Unibet számládra. Ehhez szükséged lesz egy regisztrált e-pénztárca fiókra, amit az adott szolgáltató weboldalán tudsz létrehozni. A minimum befizetés 4.000 Ft, a maximum 4.000.000 Ft. A befizetés azonnal jóváíródik a játékszámládon, és nincs rá semmilyen díj. A kifizetés is e-pénztárcára történik, a minimum kifizetés 4.000 Ft, a maximum kifizetésre nincs korlát. A kifizetés általában 12 órán belül megérkezik az e-pénztárca számládra.

Banki átutalás

Ha nincs bankkártyád vagy e-pénztárcád, akkor is tudsz befizetni az Unibet számládra banki átutalással. Ehhez szükséged lesz az Unibet bankszámla adataira, amiket a Befizetés menüpont alatt találsz meg. A minimum befizetés 10.000 Ft, a maximum 4.000.000 Ft. A befizetés 1-3 munkanapon belül jóváíródik a játékszámládon, és nincs rá semmilyen díj. A kifizetés is banki átutalással történik, a minimum kifizetés 10.000 Ft, a maximum kifizetésre nincs korlát. A kifizetés általában 3-5 munkanapon belül megérkezik a bankszámládra.

Paysafecard

A Paysafecard egy előre fizetett kártya, amit számos üzletben és benzinkúton meg tudsz vásárolni készpénzért. A kártyán egy 16 jegyű PIN kód található, amit be kell írnod a Befizetés menüpontnál, hogy feltöltsd az Unibet számládat. A minimum befizetés 2.000 Ft, a maximum 200.000 Ft. A befizetés azonnal jóváíródik a játékszámládon, és nincs rá semmilyen díj. A kifizetés nem történik Paysafecardra, hanem bankkártyára vagy e-pénztárcára.

Biztonság a kifizetéseknél

Az Unibet Magyarország a legmodernebb technológiát használja az adatok és a tranzakciók védelmében, így teljesen biztonságos az Unibet szolgáltatások használat. A befizetéskor elfogadott fizetési módok szintén elfogadhatók a pénznek az Unibet számlájáról történő kivonására. A legfontosabb szabály az, hogy nyereményeidet ugyanabban a fizetési módban vedd fel, mint amelyet a befizetéskor használtál.

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád van a fizetési módokkal vagy a befizetési lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba az Unibet ügyfélszolgálatával, akik szívesen segítenek neked.

Ajánlott Kaszinók Ismertetői

értékelés
9/10
Cashed
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Spinanga
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Quick Win
akár150,000 Ft.