Bankroll menedzsment a sikeres játékhoz

Nincs olyan szerencsejáték ahol a megfelelő tőkemenedzselés nélkül hosszú távon eredményt lehetne elérni. Nem hiszed el, de még a lottó is ilyen, hiszen ha megjátszod az összes pénzed az egyik héten és nem jönnek be a számaid, nem lesz pénzed új szelvényre.

Persze, azért a lottót nem lehet például a ruletthez hasonlítani, mert az emberek általában megjátszanak 4 mezőt egy szelvényen és ezzel letudják a játékot. A rulett ennél sokkal impulzívabb és sokszínűbb játék, amelyben mellesleg sokkal több pénz forog, hiszen bármikor játszhatod, nem csak hetente egyszer vagy kétszer. Emellett ki sem kell mozdulnod a lakásból ahhoz, hogy játssz, mert nem a sarki lottózó nyitvatartásától függ a játékod, hanem mindössze egy megbízható internetes elérésre van szükséged, no meg némi pénzre.

A rulett játékosok meg vannak arról győződve, hogy létezik 100%-osan nyerő stratégia. Ezt nagyon sok oldal állítja felelőtlenül. Mi már a 10 szabályos cikkünkben is kihangsúlyoztuk, hogy NINCS ilyen stratégia és ne is adjatok pénzt olyanoknak, akik hasonlót állítanak.

Ez viszont közel sem jelenti azt, hogy ne lehetne nyerni a ruletten. Mindössze nem úgy, ahogyan azt sok pénzért állítják.A titok pedig egy forintba sem kerül és nagyon egyszerű szabályokon nyugszik, mégis a játékosok 90%-a nem képes ezeket betartani.

LEGJOBB RULETT KASZINÓK 2021

Kaszinó Ingyenes
pörgetések
Összes játék Bónusz Megtekintés
bet365">
értékelés
10/10
No
750+ akár 30,000 Ft. Játssz most!
ismertető

*Csak új Kaszinó ügyfelek. Min. Befizetés 3.000 Ft. Max. 30.000 Ft bónusz. 30x fogadási feltétel (eltérő mértékben számító játékok, asztallefedettség és max. fogadási szabályok érvényesek) a befizetésre és a bónuszra a bónuszegyenleg kifizethetővé tételéhez. Időkorlátok és feltételek érvényesek.

Unibet">
100%
akár 60,000 Ft.
értékelés
9/10
60 500+ 100% akár60,000 Ft. Játssz most!
ismertető
AmunRa">
100%
akár 344,000 Ft.
értékelés
8/10
No
2000+ 100% akár344,000 Ft. Játssz most!
Ismertető Hamarosan
*18+ F. Feltételek érvényesek!

A könnyebb emészthetőség érdekében vegyünk egy $1000-os bankrollt:

Online rulett kaszinók

A profi szerencsejátékosok azt mondják, hogy egy 30%-os nyereségnél illetve veszteségnél kell stratégiát váltani, már ami a pénzkezelést illeti.

Tegyük fel, hogy nyertél $300-t az $1,000-hoz. Ilyenkor folytathatod a játékot, viszont ilyenkor már nem a tőkédet tekintsd kiindulópontnak, hanem a nyereségedet. Ez azt jelenti, hogy ne akkor hagyd abba a játékot, amikor $1,000 vagy már $700-on vagy, hanem amikor $1150-nél. Így biztosítod magadnak azt, hogy a napot $150 pluszban zárd és ne nullán vagy esetleg mínuszban. A titok nyitja tehát az, hogy nyerés esetén az addigi nyereményedhez kell viszonyítani, nem pedig ahhoz a ponthoz, ahol a játéknap legelején álltál. Hihetetlen ugye, hogy ennyin múlik?

Pedig nagyon egyszerű belátni, hogy ez miért olyan fontos. Ilyenkor csak az ember személyiségéig kell leásnunk. Mert milyen az ember? Ha veszít, megpróbálja azonnal visszanyerni, de mindezt már olyan lelki állapotban, amely az esetek döntő többségében további méretes zakót von maga után, nem pedig nyereményeket. Ez az a pont, amin a játékosok 90%-a nem tud felülemelkedni és újra és újra elköveti ezt a hibát.

Neked tehát nincs más dolgod, mint az alapstratégiákat alkalmazva, a bankroll menedzsmentet kőkeményen betartva játssz. Nem csak akkor, amikor jól megy, hanem akkor is, amikor úgy érzed, hogy az égiek összeesküdtek ellened. Amennyiben így teszel, biztosan nagyon sok örömödet és nyereményedet leled majd a rulettben betartani.

Amennyiben egy mondatban fogalmazhatnánk meg a lényeget, ezt írnánk: kőkeményen használd ki a nyerőszériákat és minél kevesebbet időzz akkor az asztaloknál, amikor nem megy a játék.

Egyéb stratégiák: