Írta: Szöllôs Armand | Frissítve:

Paf Poker - Részletek

PafPoker

ÖSSZESÍTETT ÉRTÉKELÉS: 7/10

  • Bónusz: 5/10
  • Játék változatosság: 8/10
  • Kifizetési módok: 8/10
  • Ügyfélszolgálat: 7/10
  • Biztonság: 8/10
ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ 200% akár€1,000
Nem verifikált
*18+ F. Feltételek érvényesek!
Paf Poker Twister Races

Terem bemutatása

Az 1966-ban alapított PAF-on (Play Among Friends) egy számláról két pókerhálózatban is kártyázhatunk. A „Spade” hálózatban az Ongame network asztalait, míg a „Diamond” hálózatban az IPN (Boss) network asztalian játszhatunk.

A két hálózatban egyszerre nem tudunk zsugázni, ehhez két különböző klienst kell letöltenünk, viszont a számlánk közös lesz, de a pénzmozgás a termek között rendkívül egyszerű.

A Finnországba bejegyzett cég máltai engedéllyel rendelkezik.

Márciusban $3,000-os rake race-t rendezünk kizárólag a magyaronlinekaszino.net játékosainak + a terem központi promócióin is részt vehettek.

Regisztráció leírása

Ahhoz, hogy a magyaronlinekaszino.net bónuszaira és kedvezményeire jogosulttá válj az Paf Poker termében, a következőket kell tenned legelőször:

Fontos, hogy ezzel kezdd mindenképp a regisztrációt, hiszen lehetséges, hogy már van a böngésződben az adott teremmel kapcsolatosan megnyitott oldal, ami bezavarhat a regisztrációban!

1. Lépés: Töröld a Cookie-kat a böngésződben és a helyben tárolt fájlokat:

2. Ezen a linken keresztül töltsd le a programot, telepítsd és regisztrálj.

Figyelem! Előtte mindenképpen töröld a cookiekat!

3. A bónusz megszerzésének feltételei:

Spade terem:

A Paf Poker Ongame hálózatában, tehát a Spade teremben 6 bónusz áll rendelkezésre:

A bónusz kijátszására 60 nap áll rendelkezésre. Cash game, MTT és SNG esetében is minden $1 rake után 3,6 player pontot írnak jóvá.

A bónusz kiválasztása a regisztrációt követően történik (bejelentkezés után kell kiválasztanod, hogy melyik bónuszt szeretnéd választani!).

A Paf Poker IPN hálózatában 200% max €1,000 első befizetési bónusz áll rendelkezésre:

4. Kérjük küldd el a Paf Poker adataidat a [email protected] címre. (Mellékletben kérnénk megjegyzésként, hogy melyik terembe regisztráltál.)

Ezek után mi leellenőrizzük, hogy jól sikerült-e a regisztrációd. Ha igen, ezt megerősítjük neked, és azonnal jogosult leszel a bónuszainkra és az exkluzív promócióinkra.

Pénzáramlása

Befizetés: Visa, Mastercard, Neteller, Skrill (a régi Moneybookers), Pay és banki átutalás

Kifizetés: Visa, Neteller, Skrill (a régi Moneybookers) és banki átutalás

Promociók

Márciusban $3,000-os rake race-t rendezünk kizárólag a magyaronlinekaszino.net játékosainak + a terem központi promócióin is részt vehettek.

Spade terem:

Gold Rush Ranking 2012: Legyél te az Év Paf játékosa, és nyerj 5 ezer eurós csomagot!

GSOP Live 3.évad: Juss ki a Paf Pokerről a GSOP Live versenysorozat állomásaira (Málta, Prága, Bécs, Marbella)

Paf Live Tallin: Kis nevezési díjú versenyek szerelmesei Tallinban gyűlhetnek össze, november 10-én és december 8-án is rendeznek 70 eurós versenyt az észt fővárosban

Tuesday Triathlon: Három speciális Paf verseny keddenként, amelyeken extra nyereményeket lehet megkaparintani

  1. hely: Cash + one $33 Play Among Friends ticket
  2. hely: Cash + two $5.50 Play Among Friends tickets
  3. hely: Cash + one $5.50 Play Among Friends ticket

Diamond terem:

€1,000 Welcome bónusz és Bad Beat Jackpot

Szoftver és grafika

Ennek a bemutatásához külön kell vennünk a Paf két termét, így a Spade, mely az Ongame hálózatának tagja, így annak minden előnyével bír. Egyre biztosabb lábakon áll a szoftver, mely megbízható, letisztult és könnyen áttekinthető, ráadásul magyar nyelven is elérhető. A grafika egyszerű és átlátható, és az alábbi funkciókat vehetik igénybe a játékosok: Statisztikák, Jegyzetfüzet, Privát asztalok és Négy színű pakli.

A Diamond terem szoftvere két nyelven elérhető, az angol mellett még németül is. Kitűnően navigálható és a játék sebessége is megfelelő. Egyéb szolgáltatásokkal is fel van turbózva, mint az extra statisztikák a játékosokról, valamint a Find a player is hasznos, mely sok egyéb teremben hiányként jelenik meg.

A szoftver grafikája szintén felhasználóbarát, a zöld-barna színek kombinációja barátságossá teszik a felületet.

Játékosállománya

Szintén két részre kell szedni a Paf két termét, a Spade teremben a játékosok száma délelőttönként és a nap folyamán 5 ezer körül van, ez a késő esti órákban akár 20 ezerig is felmehet. Számos remek lehetőség nyílik jó pénz keresésére, főleg a mikró limiten, rengeteg laza passzív játékossal találkozni, így egy jó pókeres könnyen a legmagasabb szintekig jutni, akár rövid idő alatt is.

A Diamond teremben az IPN hálózat a gyenge játékosállományát apríthatjuk. Egy időben folyamatosan vannak játszható cash game asztalok, és a versenykínálat is megfelelő. Sajnos amerikai játékosok nem regisztrálhatnak a terembe, így legfőképpen európaiakból áll a terem játékosállományának nagy része. A játékosok száma 5-10 ezer között mozog.

Játéktípusai

A PAF Spade termében játszható: Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi/Lo, 7 Card Stud és Five Card Draw, míg a Diamond teremben játszhatunk Hold'emet, Omahát (Hi/Lo), Studot (5 Stud, 7 Stud, SOKO) és 5 Card Draw-t.

Áttekinthetősége

A Paf Poker mindkét lobbyjából könnyen ki lehet választani a számunkra megfelelő játéktípust, köszönhetően a számos szűrő segítségének. A lobbyban minden versenyről és asztalról számos adatot ismerhetünk meg - kezdési időpontját (csak versenyeknél), a játék meghatározását, a játék limitjét, a játék nevezési díját, a játék állapotát és a nevezők számát. Az összes fontos információ rendelkezésre áll, a user szeme előtt minden szükséges információ megtalálható (alapbeállítások, játéktípusok, tét típusai), amik átgondoltan felépítettek.

Személyreszabhatósága

A PAF Spade termében lehetőségünk van négyszínű paklit használni, valamint a játékosok avatárjait is be tudjuk állítgatni. Szerencsére meg tudjuk azt is határozni, hogy az az asztal előugorjon-e, amelyiken cselekednünk kell. Ezek mellett a kezek erősségét is ki tudjuk jeleníttetni az asztalon.

A PAF Poker Diamond termének rendszere egyszerű, és sajnos elég kevés lehetőséget is tartalmaz. Lehetőség van 4 színű paklit használni, ami bármennyire is egyértelműnek hangzik, sok terem nem kínál ilyen lehetőséget. Az éppen aktív asztalt ki lehet választani, hogy elő ugorjon, vagy a tálcán villogjon, ezen kívül több opció nincs. A Quick play szolgáltatással gyorsan rátalálhatunk a kedvenc játékainkra a Cash Game asztaloknál, illetve a SNG versenyeknél.

Ügyfélszolgálata

A PAF ügyfélszolgálatát a terem oldaláról (https://www.paf.com/helpdesk/contact.html) is elérhetjük, valamint közvetlenül írhatunk email-t a [email protected] címre is.

Ajánlott Kaszinók Ismertetői

értékelés
9/10
Quick Win
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Spinanga
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Casino Infinity
akár150,000 Ft.