Írta: Szöllôs Armand | Frissítve:

WPT Poker - Részletek

WPTpoker

ÖSSZESÍTETT ÉRTÉKELÉS: 7/10

  • Bónusz: 6/10
  • Játék változatosság: 8/10
  • Kifizetési módok: 9/10
  • Ügyfélszolgálat: 5/10
  • Biztonság: 9/10
ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ 100% akár$100
Nem verifikált
*18+ F. Feltételek érvényesek!
A WPT méltó ellenfél a PokerStars

Terem bemutatása

A WPTPoker annak a PartyPokernek a társterme, mely sokáig a világ legnagyobb online pókerterme volt, egészen 2006-ig, mikor kivonultak az amerikai piacról. Azóta a második helyre estek vissza a PokerStars mögé, de folyamatos fejlesztéseikkel jelentős növekedést értek el az elmúlt években.

Regisztráció leírása

Regisztráció menete:

Ahhoz, hogy a magyaronlinekaszino.net bónuszaira és kedvezményeire jogosulttá válj a WPTPoker termében, a következőket kell tenned legelőször:

Fontos, hogy ezzel kezdd mindenképp a regisztrációt, hiszen lehetséges, hogy már van a böngésződben az adott teremmel kapcsolatosan megnyitott oldal, ami bezavarhat a regisztrációban!

1. Lépés: Töröld a Cookie-kat a böngésződben és a helyben tárolt fájlokat:

Ha Internet Explorer a böngésződ, akkor:

  1. Eszközök -> Internet Beállítások
  2. Cookie-k törlése -> OK
  3. Fájlok törlése -> Teljes helyben tárolt tartalom törlése (pipáld be) -> OK

2. Töltsd le a PartyPoker szoftverét az alábbi LINK mögül, telepítsd és regisztrálj a terembe!

3. Használd a regisztráció során a PHUWPT Bónuszkódot, az alábbi képen látottak szerint:

4. A bónusz megszerzésének feltételei:

- 100% max. $100 pókeres bónusz a PHUWPT bónusz kód regisztrációkor történő felhasználásával.

5. Kérjük küldd el a WPTPoker nicknevedet a [email protected] címre.

3

Ezek után mi leellenőrizzük, hogy jól sikerült-e a regisztrációd. Ha igen, ezt megerősítjük neked, és azonnal jogosult leszel a bónuszainkra és az exkluzív promócióinkra.

Promociók

Legyél Palladium szintű WPTPoker játékos két hét alatt, mindössze 500 dollár raketermeléssel:

Ha egy hónap alatt 1000 pontot (500 raket) termelsz és írsz nekünk egy emailt akkor megkapod a Palladium szintet ami együtt jár 35%os belső rakebackkel es újabb $500 bónusszal.

100%-os 100 dolláros Belépési Bónusz:

Minden új játékos, aki a WPTPokert a magyaronlinekaszino.net linkjén keresztül tölti le, és regisztrál, az jogosult a 100%-os bónuszt megszerzésére, maximum 100$ értékben.

$300-os magyaronlinekaszino.net Freeroll:

A freerollon csak a magyaronlinekaszino.net játékosai indulhatnak el. A freeroll időpontja: március 26. 18:00. A freerollon való indulás feltétele mindössze egy 25 dolláros deposit.

Pénzáramlása

Befizetés: Entropay, Mastercard, Visa / Electron, Moneybookers, Abaqoos, Western Union, Bank transfer, NETeller

Kifizetés: Visa / Electron, NETeller, Moneybookers, Bank transfer, Entropay, Check

Szoftver és grafika

A PokerStars-zal ellentétben a WPTPoker sokkal jobban háttérbe szorítja a kinézetet, és inkább egy jól átlátható, könnyen navigálható pókerszoftvert hozott létre.

Játékosállománya

A játékos száma többnyire 15 000 és 70 000 között mozog, hiszen osztozik a PartyPoker mezőnyével. A mezőny nagyrésze gyenge, még magasabb téteken is. Ennek egyik oka, hogy nagyon sokan a kaszinóból és blackjack asztalokról ülnek le pókerezni.

Játéktípusai

A WPTPokeren három játéktípus található meg – Hold’em, Omaha és 7-lapos Stud. Bár a készpénzes asztaloknál mindháromból jelentős játéklehetőség nyílik, versenyeknél szinte kizárólag a Hold’em dominál.

Áttekinthetősége

A WPTPoker lobby rendkívül letisztult. A szűrési opciókat egy baloldali menüsávban, és a lobby felső részén is megtaláljuk. Mindkettő nagyon könnyen kezelhető és átlátható, ráadásul a bal oldali sávot el lehet tüntetni, míg a felső részt kétféle stílusra állíthatjuk be. A WPTPoker egy „gyors beülés” opcióval segít gyorsan asztalt találni, ráadásul a kedvenc opciókat menteni is lehet későbbi felhasználásra.

A részletes keresésre is van lehetőség. Lehet választani készpénzes asztalok, sit&gok, versenyek, blackjack és játékpénzes asztalok közül, és azokon belül gyorsan – további szűrési opciókkal – meg lehet találni a keresett pókerasztalt. A lobbyban minden versenyről és asztalrol számos adatot ismerhetünk meg – az azonosítószámát, kezdeti időpontját (csak versenyeknél), a játék meghatározását, a játék limitjét, a játék nevezési díját, a játék állapotát és a nevezők számát. Lényegében az összes fontos információ gyorsan elérhető.

Személyreszabhatósága

A WPTPoker szoftverében nincsen felső menüsor, így a különböző beállításokat a bal oldali menüsávból lehet elérni. Alapvetően a pókerterem minden személyreszabható eleme itt található meg. A különböző beállítások egy rendkívül jól struktúrált rendszerben érhetőek el. Ezek közül kiemelkednek a grafikai beállítások, ahol lehetőség nyílik az asztal témájának, az asztal típusának, a pakli típusának és a játékos képének beállításai. Ezenkívül rengeteg több mint 100 opció közül lehet válogatni a játék különböző elemeinek módosításához.

Ügyfélszolgálata

Messze az egyik legjobb a piacon, 24 órás telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat is üzemel.

Ajánlott Kaszinók Ismertetői

értékelés
9/10
Quick Win
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Spinanga
akár150,000 Ft.
értékelés
9/10
Casino Infinity
akár150,000 Ft.